Ingredienser Arkiv: dijonsenap
Biff Lindström med viltfärs
En svensk klassiker som passar väldigt bra med viltkött. Missa inte sardellsmöret i detta recept! Användbart till fler vilträtter än Biff Lindström. Originalreceptet är gjort med oxkött och hämtat från Stefan Ekengrens bok Husman (Natur och kultur).
Betyg:
Votes: 3
Betyg: 2.33 You:
Rate this recipe!
|
5 salsor och röror till grillat vilt
Lägg en bit viltkött på grillen, och servera sedan med en klick smakrik och färgstark salsa eller röra. Så enkelt är det att lyckas med sommarmaten. Servera ditt nygrillade viltkött med en klick argentinsk Chimichurri, en italiensk Salsa Verde, mexikansk Pico de Gallo, spansk mojo rojo, eller en klick mangosalsa.
Betyg:
Votes: 3
Betyg: 3.33 You:
Rate this recipe!
|
Vildsvinsburgare med bacon och äpple
Av vildsvinsfärs gör du goda hamburgare. Genom att hacka ner lite bacon i färsen blir burgarna ännu saftigare. Servera med klassiska tillbehör; sallad, lök, tomat, saltgurka, ost, bacon, och gärna en tunn skiva äpple, som ger härlig smakbrytning.
Betyg:
Votes: 27
Betyg: 3.56 You:
Rate this recipe!
|
Orientaliska shish kebab på vilt
Shish betyder sex och kebab betyder grill. Sex bitar kött på ett grillspett med andra ord. Traditionellt görs shish kebab på vilt, men passar lika bra med vilt. Servera med en smakrik sallad och grillsås med apelsin.
Betyg:
Votes: 4
Betyg: 3.5 You:
Rate this recipe!
|
Pulled Pork med vildsvin i slow cooker
Pulled pork görs traditionellt med karré men vill du spara vildsvinskarrén till sommarens grillning, använd långkoksdelar som bogstekar, lägg och ytterlår i din pulled pork – och låt gärna benen följa med i koket för god smak.
Betyg:
Votes: 35
Betyg: 3.11 You:
Rate this recipe!
|