Ingredienser Arkiv: citrongräs

Tapas med långbakat vildsvin
Matinspiratören Annika Karlsson serverade suveräna vildsvinstapas under några viltkvällar i Cerveras butiker i Kristianstad och Malmö. Små fräscha munsbitar med asiatisk kryddning, snyggt presenterade i små salladsblad. Passar lika bra på vinterns glöggkalas, som på sommarens bufféer. Dessutom lätta att förbereda långt i förväg.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 7
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Dov Panang Curry
Här har kocken Sebastian Schauermann kryddat dovhjortsbog på thai-vis med koriander, citrongräs, kokos och currypasta. Dov Panang Curry är en av vilträtterna som Sebastian tillsammans med jagande kollegor lanserat som färdigmat i butik under namnet Jägaren och kocken. Vill du laga rätten hemma? Varsågod, Sebastians recept.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 3.5
You:
Rate this recipe!
Nudelsoppa med vildsvinsfrikadeller
En lättlagad soppgryta med frikadeller som går att förbereda långt i förväg. Grönsaker, nudlar och buljong kan du variera som du vill.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Asiatisk nudelsoppa med vildgåstärningar
Vild fågel passar väldigt bra med asiatiska smaker, till exempel i en soppa.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Tjäder i nudelsoppa
En hälsosam soppa som blandar asiatiska smaker med svensk vildfågel. Receptet kommer från boken Bra Kött, Bonnier Fakta 2014. Författare: Gert Klötzke och Niclas Wahlström. Köttskola av Torsten Mörner. Foto: Per-Erik Berglund
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ugnstekta vildsvinskotletter med friterad sötpotatis
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!