Ingredienser Arkiv: chiliflakes

Lingonketchup till rökt eller gravat viltkött
Fredrik Rickardsson, viltkock på Öster Malma serverar gärna en kryddig lingonketchup till rökt eller gravat viltkött. Lingonketchupen är också god till ost.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Pastramikryddad långbakad viltstek
Pastrami är ett kött som först rimmats i salt och sedan tillagats med en speciell kryddblandning. Pastrami tillhör en New York-tradition där den ofta serveras tunt skivad i en sandwich.  Också god att servera tunt skivad på en buffé .
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Vildsvinsköttbullar med kryddig yoghurtdip
Under en viltkväll hos butiken Cervera i Uppsala serverade kocken Anders Levén vildsvinsköttbullar med yoghurtdipp till alla kunder. Här delar han med sig av receptet! Perfekt buffémat, mingelmat eller varför inte ta med en stekpanna ut i skogen och steka köttbullar över öppen eld. Ta bara med smeten i en spritspåse i en kylväska, tipsar Anders.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 22
Betyg: 3.05
You:
Rate this recipe!
Bävergryta med äpple och lingon
Bäverköttet är både mustigt och smakrikt och passar bra till gryta och långkok.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Betyg: 3.22
You:
Rate this recipe!
Ceasarwrap med viltkött
Wraps med kött och grönsaker är perfekt bjudmat när man är många. Här med caesardressing.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 3.67
You:
Rate this recipe!