Ingredienser Arkiv: apelsin
Kryddstekt andbröst med grillad persika, fänkål och citrussås
Ett recept av Håkan Carlsson på Eriks Basar i Stockholm. "När man ska laga viltkött är det lätt att fastna i murriga höstsmaker: enbär, gran och svamp. För mig är höst också citron och frukter som plommon och persika. Fräscha syrliga smaker som är gott till vild fågel", säger Håkan
Betyg:
Votes: 9
Betyg: 4.11 You:
Rate this recipe!
|
Tapas med långbakat vildsvin
Matinspiratören Annika Karlsson serverade suveräna vildsvinstapas under några viltkvällar i Cerveras butiker i Kristianstad och Malmö. Små fräscha munsbitar med asiatisk kryddning, snyggt presenterade i små salladsblad. Passar lika bra på vinterns glöggkalas, som på sommarens bufféer.
Dessutom lätta att förbereda långt i förväg.
Betyg:
Votes: 7
Betyg: 3 You:
Rate this recipe!
|
Orientaliska shish kebab på vilt
Shish betyder sex och kebab betyder grill. Sex bitar kött på ett grillspett med andra ord. Traditionellt görs shish kebab på vilt, men passar lika bra med vilt. Servera med en smakrik sallad och grillsås med apelsin.
Betyg:
Votes: 4
Betyg: 3.5 You:
Rate this recipe!
|