Receptmakare Arkiv: Gert Klötzke & Niclas Wahlström

Rådjursburgare med rödlöksmarmelad
Byt ut ketchupen mot ett annat sött och smakrikt tillbehör: hemmagjord rödlöksmarmelad. Ett recept från boken Bra Kött av Gert Klötzke och Niclas Wahlström.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
Tjäder i nudelsoppa
En hälsosam soppa som blandar asiatiska smaker med svensk vildfågel. Receptet kommer från boken Bra Kött, Bonnier Fakta 2014. Författare: Gert Klötzke och Niclas Wahlström. Köttskola av Torsten Mörner. Foto: Per-Erik Berglund
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Grovmalet vildsvin med gnocchi
En mustig köttsås och hemmagjord gnocchi på mandelpotatis. Tänk patt förbereda potatisen till gnocchin dagen före! Recept från boken Bra Kött med Gert Klötzke och Niclas Wahlström.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Vildsvinskorv med primörer
Ett bra grundrecept på vildsvinskorv och ett tips på hur du kan servera korven: med persiljesås och primörer. Från boken Bra Kött av kockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!