Små viltburgare i pitabröd med Pico de gallo-salsa och avokadoröra

Servera viltburgaren med mexikansk salsa och lägg i pitabröd. ”När man gör viltburgarna riktigt små håller de ihop fint, och gästerna kan själv bestämma om de fyller sitt pitabröd med en, två eller tre små burgare”, tipsar receptmakaren Anna Lenman.

Små viltburgare i pitabröd med Pico de gallo-salsa och avokadoröra
Servera viltburgaren med mexikansk salsa och lägg i pitabröd. När man gör viltburgarna riktigt små håller de ihop fint, och gästerna kan själv bestämma om de fyller sitt pitabröd med en, två eller tre små burgare, tipsar receptmakaren Anna Lenman.
Små viltburgare i pitabröd med Pico de gallo-salsa och avokadoröra
Servera viltburgaren med mexikansk salsa och lägg i pitabröd. När man gör viltburgarna riktigt små håller de ihop fint, och gästerna kan själv bestämma om de fyller sitt pitabröd med en, två eller tre små burgare, tipsar receptmakaren Anna Lenman.

[recipe]

Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
Viltburgare
  1. Blanda viltfärs med salt, och ev lite hickory och barbequesås. Forma till små biffar ca 5 cm i diameter. Stek eller grilla dem. Hit kan du förbereda i förväg om du har många gäster. Sen värmer du bara miniburgarna i pannan, ugnen eller grillen strax innan servering.
Pico de gallo
  1. Pico de gallo är en mexikansk salsa som fungerar perfekt till kött. Proportionerna på ingredienserna bestämmer du själv. Tärna tomater, finhacka löken och koriander. Dela och kärna ur chilin och finhacka. Blanda alla ingredienser och smaka av med limesaft, några droppar olivolja, salt och peppar.
Avokadoröra
  1. Mosa avokadon med lite finriven vitlök, och crème fraiche. Smaka av med pressad lime och salt.
Servering
  1. Värm pitabröden enligt förpackningen. Fyll dem med viltburgare, pico de gallo, avokadoröra och fräsch sallad.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Kommentera