Grillad vildsvinskarré i wrap med syrad sommarkål

Att stoppa strimlor av nygrillat kött i en wrap är perfekt när man samlas vid grillen. Gott tillsammans med syrad spetskål med kummin och krämig sås med chili.

Grillad vildsvinskarré i wrap med syrad sommarkål
Att stoppa strimlor av nygrillat kött i en wrap är perfekt när man samlas vid grillen. Gott tillsammans med syrad spetskål och krämig sås med chili. Recept av Anna Lenman KGB, KreativaGastronomByrån.
Grillad vildsvinskarré i wrap med syrad sommarkål
Att stoppa strimlor av nygrillat kött i en wrap är perfekt när man samlas vid grillen. Gott tillsammans med syrad spetskål och krämig sås med chili. Recept av Anna Lenman KGB, KreativaGastronomByrån.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
Köttet
  1. Lägg köttet i en plastpåse i marinad över natten. Torka av köttet och helgrilla karrén till en innertemperatur på 62°, låt vila innan tranchering. Tänk på att vildsvinsköttet är mycket magrare än vanligt griskött och därför blir fortare torrt. Överstek det inte! Du kan också laga karrén i ugnen i förväg, och sedan bara värma kort på grillen, och skiva tunt vid servering.
Syrad sommarkål
  1. Blanda citronsaft, socker och vatten, se till att sockret blandas ut ordentligt. Strimla kålen mycket tunt, vänd ihop kålen med lagen och låt den dra en stund. Salta innan servering.
chili- och citronkräm
  1. Blanda ihop ingredienserna, smaka av med salt och citronsaft.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Kommentera